Onze vacatures


Schrijnwerker

Functie

Als schrijnwerker bij schrijnwerkerij Goemaere realiseer je dromen. Dankzij jouw ervaring in schrijnwerk, bouw je mee aan het droomhuis van onze klant. Jouw kwalitatief werk zal nog jaren na de oplevering herinnerd worden. Fantastisch toch?

Je gaat dagelijks mee op pad vanuit onze atelier in Eernegem 🏡 en werkt op onze werven verspreid over West-Vlaanderen. Elk dag is anders, aangezien al onze ambitieuze projecten op maat worden gemaakt.

Dankzij jouw kennis en kunde kennen uitvoerings- en constructieplannen geen geheimen voor jou. Wanneer je een plan in handen krijgt, weet je wat je te doen staat. Als allround schrijnwerker word je zowel betrokken bij de uitbraakwerken van bestaande ramen en deuren als het plaatsen van schrijnwerk: houtskelet, ramen, deuren maar ook meubilair. Aan variatie geen gebrek!

Voor wat hoort wat. Dat weten we maar al te goed. Bij ons kan je rekenen op een competitief loon voor de sector. Dat vullen we verder aan met ecocheques en getrouwheidszegels.


Een gezonde work-life balans is belangrijk. Daarom kan je rekenen op extra recupdagen per jaar vanwege de 40-uren werkweek. Een mooi extraatje, niet?

En? Laten we elkaar ontmoeten! ☕

Profiel

Ben jij enthousiast en gedreven dan ben jij onze medewerker. 
Je werk proper en afgewerkt achter laten.
Je werk voorbereiden in de atelier is geen probleem.
Stuur uw CV of breng deze langs.